Bericht versturen
Thuis

Seelong Intelligent Technology(Luoyang)Co.,Ltd Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

CHINA Seelong Intelligent Technology(Luoyang)Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 0

Van de Seelong heeft Intelligent Technologie (Luoyang) Co., Ltd een geregistreerd kapitaal van 10 miljoen (ongeveer 1,45 miljoen dollar) dat in de luoyang-mooie Pioenstad wordt gevestigd, het oude kapitaal. Seelong is een high-tech onderneming die zich in het ontwerp, de vervaardiging en de verkoop van de testmateriaal van het machtssysteem specialiseren voor ruimtevaart, automobiel, nieuwe energie en andere gebieden. Seelong wordt gewijd aan het verstrekken van de aangepaste one-stop oplossingen van het testmateriaal voor onze klanten.

 

Onze hoofdproducten omvatten machtsdynamometers, meting en controlesystemen, gelijkstroom-voedingen en voorwaardelijk waarborgsysteem.

CHINA Seelong Intelligent Technology(Luoyang)Co.,Ltd Bedrijfsprofiel 1

 

Seelong is geëngageerd aan innovatie en technologische ontwikkeling. Tegelijkertijd, heeft het bedrijf samenwerking op lange termijn met Tsinghua-Universiteit, Shandong-Universiteit en veel andere Chinese wetenschappelijke instellingen gevestigd. Wij hebben meer dan twintig uitvindingsoctrooien en twaalf softwareauteursrechten, verkregen en beroepsuitrusting en de diensten voor meer dan 100 gebruikers wereldwijd verleend, en onze rendabele producten en kwaliteitsdiensten hebben het vertrouwen van klanten in binnen- en buitenland gewonnen, en wij hebben win-win strategische partnerschappen op lange termijn gevestigd.

 

Het bedrijf heeft altijd de bedrijfsfilosofie van „wetenschappelijke en technologische innovatie als opdracht, de kwaliteitsdienst als doel“ aangehangen. Seelong zal klanten hoge intelligentie, hoge precisie, hoge snelheid, hoge betrouwbaarheid en producten en de diensten met hoge toegevoegde waarde aanbieden.

Al personeel Intelligent de Technologie (Luoyang) Co. van van Seelong, Ltd warm welkome binnenlandse en buitenlandse klanten oprechte samenwerking, hand in hand met de toekomstige, gemeenschappelijke ontwikkeling.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Vroeg Oktober 2013, Onze eerste reeks van powertrainsysteem-CR1000, met succes ontwikkeld en werd gelanceerd, die op het gebied zeer populair was werd. In December van hetzelfde jaar, wordt de eerste 3 reeksen van de proefbank van de benzinemotor met succes toegepast in Yunhui Bluestar Technology Co. Ltd, dat een Chinees-Zuiden Koreaanse gemeenschappelijke onderneming is.

In Februari 2014, begon het bedrijf het onderzoek en de ontwikkeling van „het Systeem van de Wisselstroomdynamometer“, die de meest geavanceerde „elektriciteit goedkeurt koppelt technologie“ in de wereld terug. In Januari 2015, werd het TCM1000-de proefbanksysteem van de reeksmotor dat op het systeem van de wisselstroomdynamometer wordt gebaseerd voltooid en werd gebeëindigd.

In Maart 2015, werd het eerste nieuwe proefsysteem van de energiemotor dat op TCM1000 wordt gebaseerd met succes geleverd aan de Groep van Shandong Taiqi.

In Juli 2015, ontwikkelde het bedrijf met succes het proefsysteem van motorprestaties van TCE1000-motor, dat met succes werd toegepast op de Maritieme Universiteit van Shanghai, en in de markt na gebeëindigd werd gezet.

In Oktober 2015, ontwikkelde het bedrijf TCH1000-de proefbanksysteem van reeks met succes hybride prestaties, dat met succes werd toegepast op Automobiel Co. van JiangXi Hanteng New Energy, Ltd

In November 2015, New Energy-werden het de Simulatiesysteem van de Voertuigdynamica en het Systeem van de Wegsimulatie dat door ons bedrijf en Onderzoeksteam van New Energy Automobielafdeling van Tsinghua-Universiteit werden ontwikkeld formeel gelanceerd.

In December 2015, opende het Verdeelde Aandrijvingsproefsysteem dat een nationaal zeer belangrijk laboratorium is, dat ons bedrijf dat met Tsinghua-universiteit wordt ontwikkeld werd gecontroleerd en door deskundigen werd goedgekeurd, de succesvolle samenwerking ook een nieuw hoofdstuk voor de toekomstige ontwikkeling van het bedrijf.

In December 2015, opende het Verdeelde Aandrijvingsproefsysteem dat een nationaal zeer belangrijk laboratorium is, dat ons bedrijf dat met Tsinghua-universiteit wordt ontwikkeld werd gecontroleerd en door deskundigen werd goedgekeurd, de succesvolle samenwerking ook een nieuw hoofdstuk voor de toekomstige ontwikkeling van het bedrijf.

In Augustus 2016, gaf het bedrijf van het de Dynamometersysteem van Q/BGT001.1-2016 AC Elektro de ondernemingsnorm uit, die de eerste gespecialiseerde technologie en testnormen is.

In September 2016, werd het bedrijf toegekend de lideenheid van de Automobiele Industrievereniging van Shandong

In Oktober 2016, TCT1000-werden de Transmissie en Aandrijvingsprestaties het testen het systeem in werking gesteld in technologiecentrum in Automobiel Co. Ltd van Jiangxi Hanteng New Energy, dat AC merkte het Elektroplatform van het Dynamometerproefsysteem met succes opstelling was.

In November 2016, won het bedrijf het lid van de vijfde raad van de de Interne Verbrandingsmotormaatschappij van Shandong.

In April 2017, dat op TCM1000-systeem wordt gebaseerd, werden het New Energy-Motorproefsysteem met een hoge snelheid van 310kw en 18000r/min in werking gesteld in drie fabrieken (Peking, Tianjing, Shanghai) van Elektrisch de Technologieco van Jingjin, Ltd. Het systeem leidde tot een precedent van de productie van het nieuwe testende systeem van de energiemotor van hoge macht en hoge snelheid in China.

In November 2018, het bedrijf dat door 470 kW de weg wordt bereid, snakken 15000 r/min de schachtsysteem van de hoge snelheidsmotor het Testende systeem van van New Energy (NVH), het voltooide zuiveren, gevuld op het gebied van New Energy-Motor van NVH-testhiaat.

 

Seelong Intelligent Technology(Luoyang)Co.,Ltd Seelong Intelligent Technology(Luoyang)Co.,Ltd Seelong Intelligent Technology(Luoyang)Co.,Ltd Seelong Intelligent Technology(Luoyang)Co.,Ltd Seelong Intelligent Technology(Luoyang)Co.,Ltd
1 2 3 4 5
Bedrijf Details

Grote Markt

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Type Business

Fabrikant

Verkoper

Merken : SEELONG

Aantal werknemers : 100~120

Jaarlijkse omzet : 3000000-4000000

Opgericht Jaar : 2012

Export pct : 50% - 60%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

CHINA Seelong Intelligent Technology(Luoyang)Co.,Ltd Certificaten CHINA Seelong Intelligent Technology(Luoyang)Co.,Ltd Certificaten CHINA Seelong Intelligent Technology(Luoyang)Co.,Ltd Certificaten CHINA Seelong Intelligent Technology(Luoyang)Co.,Ltd Certificaten